Op zoek naar wax?

wax  
Delete Waxing - de Nr.1 waxspecialist van Nederland Delete Waxing.
Delete heeft wax salons in Amsterdam 6 wax salos: Amsterdam Oud West, Amsterdam De Pijp, Amsterdam Zuidas, Amsterdam Noord en Van der Valk Amsterdam Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Laren, Nieuwegein, Rotterdam 2 wax salons: Rotterdam Centrum en Rotterdam Hillegersberg Utrecht 2 wax salons: Utrecht Vredenburg en Utrecht Oost en Zwolle and Alkmaar.
beste linksback nederland
Was - Wax Geurenpaleis.
Soja Wax C3 voor cups, glaasjes e.d. Nature Soja Wax vlokken is onze vervanger van de EcoSoya CB135 EcoSoya Q210. Deze wax is weer in vlokken, smelt heel goed en zeer gemakkelijk in gebruik. Ze is zachter dan de Eco Harde Blend en Harde Koolzaadwas, wat bij het ui.
intratuin clusterverlichting
Mrs. BODY WAX, feel like a real women! Specialized in brazilian wax.
De waxen zijn een mix van hars en bijenwas, waarmee een behandeling niet alleen nagenoeg pijnloos wordt maar ook voor een super zachte, gezonde huid zorgt. Ik kies altijd voor een wax met toegevoegde vitaminen mineralen. Er is een lekker geurende wax voor ieder huid- of haartype.
reginox colorado l
The Wax Shop.
Een perfecte 'Full' brazilian wax? Gebruik wonderfull wax from Down Under: Lycon Wax. De beste optie om te ontharen op een effectieve en veilige manier. Lycon Wax: gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De Lycon Wax methodes hebben de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten die uw huid verzorgen, waardoor deze glad en haarvrij aanvoelt.
Brazilian Wax.
Het volledig ontharen van de schaamstreek door middel van wax ontstond in de jaren 90 in de kuststeden van Brazilië, waar de dames steeds kleinere bikini's, microkinis's' of G-string gingen dragen. Het gebied buiten het bikinibroekje werd steeds kleiner en de daarmee ontstond de waxing cultuur in deze lichaamsstreek.
Mona's' Brazilian Wax - Wij zijn gevestigd in Rotterdam en Breda.
Uiteraard op vertoon van studentenkaart of ID! Deze korting geldt alleen voor voltijdstudenten en minderjarigen, tussen 12:00: en 17:00: uur. U kunt bij mij terecht voor verschillende wax cursussen en trainingen naar wens of op maat met zowel de harde wax als strip wax.
Home - De WaxSalon Castricum.
Wij verwijderen ze snel, doeltreffend en tegen een scherpe prijs. Je kunt bij ons terecht voor iedere waxbehandeling van lichaam of gezicht, dus ook voor de bekende Brazilian wax! Laat je overtuigen door de effectieve en efficiënte werkwijze van De Waxsalon.
Ultra High Definition Wax.
Daarom combineert Ultra High Definition Wax de beste ingrediënten, zoals carnauba, om de glans in de showroom te overtreffen en de afwerking naar een compleet nieuw niveau te tillen. V: In welk opzicht is Ultra High Definition Wax anders dan High Definition Wax?
Ontharingscrèmes, wax -hars kopen? Kijk snel! bol.com.
Ontharingswax - Rostem Pro complete wax set Incl. 500 gram Waxbonen - Wax ontharen - Harsontharing - Harsen - Wax Verwarmer - Zwart. Huidtype: Alle huidtypes. De Rostem wax verhitter set is dé ideale set om jouw lichaam haarvrij te maken!
Soft99 Water Block Wax - Dark and Metallic - 200gram Carclean.com.
De Soft99 Water Block Wax is een zeer waterafstotende wax waardoor er nauwelijks water achterblijft na een wasbeurt, wat de kans op watervlekjes aanzienlijk verkleint.Water Block Wax geeft een diepe, rijke glans en bevat zowel polymeren als natuurlijke carnauba. Blijft tot wel 10 wasbeurten of 3 maanden aanwezig na aanbrengen.
Keune Wax zorgt ervoor dat je de hele dag je haar kan restylen.
1922 By JM Keune Premier Paste 75ml. Met een wax kun je veelzijdige kapsels ontwerpen en is voor bijna iedere haarlengte toe te passen. Het verschil tussen de 2 types wax: een wax op waterbasis is makkelijks uitwasbaar dan een wax op oliebasis.

Contacteer ons

chat
chiptuning
datingsite
hoogslaper
ict
ideeen
ip
prive
scan
wax
webcam