Op zoek naar afkortingen?

afkortingen  
Afkortingen EU-lidstaten Zorg en Gezondheid.
Ministerieel besluit van 22 mei 2017 tot vaststelling van de bijzondere criteria voor de erkenning van arts-specialisten, stagemeesters en stagediensten klinische genetica. Ministerieel besluit van 23 april 2014 tot vaststelling van de algemene criteria voor de erkenning van geneesheer-specialisten, stagemeesters en stagediensten.
Afkortingen - Studentenportaal - Universiteit Gent.
Neem een afkorting uit een vreemde taal over als ze vreemdtalig aanvoelt. Schrijf echte afkortingen met punten en behoud eventuele hoofdletters. Gebruik geen punten na symbolen. Gebruik geen punten na initiaalwoorden en schrijf ze met kleine letters. fout - bijv.
Gratis woordenboek Van Dale.
Skip to main content. Inloggen Van Dale Online. Inloggen Van Dale Online. Helder zakelijk schrijven. afkorting Nederlands nl-nl. Nederlands Engels nl-en. Engels Nederlands en-nl. Nederlands Frans nl-fr. Frans Nederlands fr-nl. Nederlands Duits nl-du. Duits Nederlands du-nl. Nederlands Spaans nl-sp. Spaans Nederlands sp-nl. Nederlands Italiaans nl-it. Italiaans Nederlands it-nl. Nederlands Portugees nl-pt. Portugees Nederlands pt-nl. Nederlands Zweeds nl-zw. Zweeds Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: afkorting. a f kor ting de; v; meervoud: afkortingen 1 woord, gevormd door de eerste letters van een woord of van een paar woorden: 'enz.
Vaak gebruikte afkortingen bij jongeren.
Vaak gebruikte afkortingen bij jongeren. Vaak gebruikte afkortingen bij jongeren. Ouders zien het maar al te vaak: berichtjes die zoon- of dochterlief sturen met hun smartphone. Voor de wat oudere generatie is het als maar moeilijk om al die sms-berichtjes te begrijpen. Wat betekent het allemaal? Voor de jongeren moet het allemaal snel en eenvoudig gaan. Het typen van sms-berichten dus ook. Niet alleen op de smartphone gebruiken jongeren afkortingen, ook in vele online chatberichten zijn afkortingen terug te vinden.
Lijst met afkortingen VNG.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Lijst met afkortingen. Lijst met afkortingen. woensdag 19 september 2012. Wilt u een lijst met veelgebruikte afkortingen die er spelen binnen de wet passend onderwijs? Advies Commissie Toelating en Begeleiding. Attention Deficit Disorder. Attention Deficit Hyperactivity Disorder.
Afkortingen.
Javascript staat uit in deze internetbrowser. U moet Javascript activeren om onze internetsite te zien. Ga direct naar: hoofdnavigatie, subnavigatie, service menu, zoeken. U bevindt zich op: Douane voor bedrijven Handboek accijns 0.00.25 Afkortingen, begrippen, definities en vindplaatsen Afkortingen. 0.00.25 Afkortingen, begrippen, definities en vindplaatsen.
Categorie Afkortingen: - Wegenwiki.
In principe is het de bedoeling dat de afkortingen doorverwijzen naar de pagina waarop de uitleg snel te vinden is, of nog beter: een pagina met de uiteenzetting als naam. Als een begrip puur bestaat uit de afkorting, kan de pagina worden ingedeeld in zowel Categorie Begrippen: als in Categorie Afkortingen, het zou dan onlogisch zijn om de uiteenzetting als paginanaam te gebruiken.
Afkortingen- en begrippenlijst Radboud Centrum Sociale Wetenschappen.
Afkortingen- en begrippenlijst. Onderstaand vind je een lijst met afkortingen en begrippen die veel worden gebruikt.Waar in de mannelijke vorm wordt gesproken kan ook de vrouwelijke vorm worden gelezen. Affect Fobie Therapie. Advanced Master in International Development. Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg opleidingen GZ, KP, PT.
afkortingen - Meester Klaas.
Wil je snel even de theorie over afkortingen naslaan? Download hier een pdf met daarop een korte samenvatting van de theorie over afkortingen. Een afkorting is simpel gezegd: een langer woord of langere woorden op een kortere manier schrijven en zeggen.
Bijlage: Lijst met begrippen en afkortingen - Kenniscentrum InfoMil.
Bijlage: Lijst met begrippen en afkortingen. Lijst met begrippen en afkortingen. 3 van de jaargemiddelde grenswaarde van PM 10 of NO 2. De grens is van belang bij het bepalen of een project al dan niet NIBM is Vanaf de inwerkingtreding van het NSL is een project NIBM, als de 3 grens niet wordt overschreden.
Lijst met veel gebruikte afkortingen - KansPlus.
Neem contact op via communicatie@kansplus.nl. Gebruikersnaam of e-mailadres. Hulp en Advies. Lijst met veel gebruikte afkortingen. Kennis- en adviescentrum. Lijst met veel gebruikte afkortingen. In welke wetten is de organisatie van zorg en ondersteuning vastgelegd? Lijst met veel gebruikte afkortingen.

Contacteer ons

afkortingen
axa
bmx
draadloze
hoeslaken
hypnose
hypotheek
mechelen
opgeleiden
pc
seks
testing
vpn