Op zoek naar massage?

massage  
Jims massage te Berlaar, verzorgt u met een massage op maat gemaakt voor uw lichaam.
Om zo het zenuw- en spierstelsel en de bloedsomloop gunstig te beïnvloeden. Een massage wordt meestal met de handen uitgevoerd maar kan ook met de onderarmen, ellebogen, knieën en zelfs voeten gedaan worden. Massage is één van de oudste geneeskundige behandelingen.
Massage - Santé Magic Leuven.
Hoe onderscheiden wij ons op het gebied van massage? Sinds haar oprichting heeft Santé Magic veel beoefenaars van gerenommeerde scholen over de hele wereld New York Swedish Institute, Sedona School of Massage, Central Melbourne Institute, Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg, Sindicato Nacional de Massagistas de Recuperaçao e Cinesioterapeutas, verwelkomd. Ons centrum gelegen in Leuven is daarom een plaats waar veel diepgaande kennis en massagestijlen worden beoefend en uitgewisseld. Onze masseurs scholen zich constant bij en zullen elke massage aanpassen aan jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in.: - Dermasegementale reflexologie: een vorm van diepe weefselmassage die erop gericht is om vanuit de huidsegmenten de organen reflectorisch te stimuleren zie de Sante Magic Massage. - Ashiatsu: een vorm van diepe weefselmassage met de voeten die de weefselstructuren verbetert en bewegingsruimte creëert in de gewrichten. Hoe kies je de massage die bij je past? Om je te helpen een keuze te maken tussen onze verschillende massages, hebben we deze gegroepeerd volgens specifieke verwachtingen.: - ontspannende en preventieve massages: Ontspanningsmassage, Voetreflexologie, Hot Stone Ontspanningsmassage, Detox Massage, Magic Kids Massage.
Massage Beauty - Alle Massage Beauty centra op Relaxy.be - Relaxy.be.
In een straal van. Duo Massage 21. Body scrub 18. Deep tissue massage 7. Rug-, schouder- en nekmassage 23. Thaise massage 3. Zweedse massage 8. Ayurvedische massage 4. Voet massage 16. Waregem - West-Vlaanderen - Massage Beauty. € 190 Bekijk meer info.
Himalaya Massage.
Je lichaam revitaliseert door je één of twee keer per maand 30 of 60 minuten te laten masseren. Ook wie lijdt aan bijvoorbeeld een hoge bloeddruk, diabetes, spieraandoeningen en infecties, kan zijn herstel bespoedigen met behulp van Chinese massagetechnieken. Sommige technieken kunnen zelfs weldadig zijn voor het hart en bij longproblemen. De ontspanningsmassage is bedoeld voor ontspanning. Het helpt om de ademhaling, het lichaam en de geest tot rust te brengen, het stelt je in staat om alle zorgen, stress en spanning los te laten en het kan oververmoeidheid en zelfs depressiviteit wegnemen. In de ontspanningsmassage kunnen bijna alle delen van het lichaam worden gemasseerd: rug, schouders, nek, gezicht, hoofd en benen. Een voetmassage zal een effect hebben op uw volledige lichaam.
Massages Silhouelle.
De massage gebeurt met geurende basisoliën, gemengd met aangepaste etherische oliën, wat het effect van de ontspanning nog verdiept. Maak een afspraak voor een ontspannende massage. Wil je helemaal ontspannen met een massage bij ons in Nazareth? Maak dan direct een afspraak!
nooz.be - Unieke massage voor 3.
Meer nog: met de Dark Eye-ervaring verlengen we de massage zodat je heerlijk in je eigen privé massage ruimte samen kan nagenieten. Via een intakegesprek achterhalen we al je voorkeuren: de geur van essentiële oliën, de intensiteit van de massage, de muziek, Dit maakt de massage tot een unieke totaalervaring met al je zintuigen, volledig volgens jouw wens.
Massage- en bewegingstherapie WelloPet.
Privéworkshop Ontspanningsmassage 1 e Consultatie Vervolgconsultatie. Waarom massage laat stress wegvloeien en geeft rust en ontspanning. Net als wij, hebben ook honden dagelijks te maken met verschillende uitdagingen als onze levensgezel in onze leefwereld, en ondervinden zij hierdoor stress. Dit heeft een grote invloed op zowel het lichaam als het gedrag van de hond.
Massageschool.
Professionele basiscursus massage. Voordelige en erkende opleiding! In de cursus massagetherapie leer je ontspannende en heilzame massages geven. from € 309. Na deze dynamische groepsles word jij een kei in hotstone massages! Een ervaren masseur leert je op korte tijd ontspannende massages geven. Na deze dynamische groepslessen voer je professionele manuele lymfedrainages uit! In de cursus sportmasseur leer je stap voor stap ontspannende sportmassages geven. from € 319. Krijg les van topdocenten en word in no-time een geoefend massagetherapeut. Volg de cursus Bamboemassage en ervaar onze leerzame praktijklessen. De virtual class Ayurvedische Massage volgen, betekent flexibel en voordelig studeren. from € 249. Spiritualiteit Energetische Therapieën. Wij zijn een team van enthousiaste wellnesslovers die er alles aan doen om jou leerrijke opleidingen aan te bieden. Maak kennis met onze docenten en interne medewerkers! Zee van mogelijkheden. Met ons uitgebreid opleidingsaanbod zorgen wij ervoor dat jij van je passie voor wellness en ontspanning je beroep kan maken. Zo heb je de keuze uit tal van verschillende thuisstudies.
Massages - Blue Sage - Een talrijke keuze uit verwennerij.
Je kan ook boeken via de Boek Hier knop, duo-behandelingen NOG niet mogelijk via de knop. Rekening houdend met vijf minuten uitkleed tijd en vijf minuten aankleed tijd. Prijs voor 30 min. Prijs voor 60 min. Prijs voor 120 min. Japanse hoofd en nek massage.
Massage - Wellness - 't' Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
Iedereen verdient een massage, zeker in deze drukke tijden van gejaag en stress is het heerlijk om even weg te dromen en aan helemaal niets meer te hoeven denken. In een sfeer van rust en vertrouwen word je zorgzaam en respectvol gemasseerd. Rust, genieten, relaxen, batterijen opladen, goed gevoel, tijd voor jezelf, gezond zijn, mooi zijn Pure verwenning! t Rustpunt biedt u verschillende massages: relaxatiemasage, Hotstone massage, Hot Chocolate massage, kruidenstempelmassage, kaarsenmassage, Hammam massage en natuurlijk de DUO massage.
Massage - Aravinda - Therapeutische, sport en ontspanningsmassages.
Aravinda is een praktijk gericht op massage. Wij zijn gespecialiseerd in tal van massages. Iedere therapeut met zijn persoonlijke kennis, kunde en ervaring. Wij werken enkel op afspraak, en dit van maandag t.e.m. In onze praktijk is een voorschrift van de arts niet nodig.

Contacteer ons

boxspring
collage
draadloos
hoesje
kinderfeestje
latex
massage
sauna
trouwringen